Udstillingsliner i mange farver.

Jeg laver og designer selv disse SHOW leads/ udstillingsliner. Mit ønske er at lave liner til de der ønsker "prikken over i'et". .  Linerne er lavet i stærkt og blød, 5 mm rund nylon. Enderne er pænt afsluttet med metal-caps. Der er 3 - 5 perler på hver line. Husk at dette er udstillings liner og ikke beregnet til hverdags brug. Perlerne vil med tiden blive mørkere.

Linerne fåes i mange farver, som kan mixes med mange forskellige perler og forskellige hals stykker.  Se udvalgt på min facebook side.
Linerne er såkaldte "all in one" dvs. Der er halsbånd og snor ud i ét.

Pris for liner er FRA 100.- optil 200.-


Bestilling/ betaling:
klik ind på min facebook side og se det færdige udvalg. På facebook kan du bestille ved at sende en besked direkte til mig. - jeg retunerer  med bank konto nr , eller MobilePay nummer, som beløbet kan overføres til. 


Afsendelse:
Ved modtagelse af indbetalingen, vil pakken afsendes til dig med almindelig brev post. (porto lægges oveni prisen for varene )

Copyright © 2009 by Winnie Andersen  ·  All Rights reserved  ·
free counters
Free counters>
Se udvalget på facebook
Klik på facebook logo...
Nummerholder/broche eller hårspænde.

Jeg laver nummerholdere/brocher, som består af 2 sammensatte satinblomster med påmonteret "bling" i mange udgaver. Blomsterne fåes i 16 forskellige farver, så du har mulighed for selv at bestemme/vælge de to farve kombinationer. Satinblomsterne er 5 cm i diameter.

Brochen sættes fast på dit tøj med sikkerhedsnålen og du har mulighed for at sætte dit ring nummer fast i klemmen som sidder på bagsiden. Når du ikke har nummeret sat fast, fungere den fint som dekorativ broche.

Du kan desuden også vælge at få lavet et lille mini hårspænde i samme materiale, kan bruges til hund, eller som pyntespænde til dig selv. Selve spændet er ca 3 cm lang.

Pris for nummerholder/broche eller hårspænde er DKR 100,-
"Snoods"
Jeg laver "snoods", som bruges til cavalier, cockere, mynder eller andre hunde med 'hængeøre' hvor man gerne vil undgå at få skidt,snavs, græs i ørene inden udstillingen. Til hverdag bruges den for at beskytte ørene når hunden spiser, for at undgå gnaskede ørespidser.

Snoods fåes i 5 forskellige farver, pris DKR 40,-
Double click to editoversigt over halsstykker
Halsstykker med pallietter
(gult markerede)
Farveoversigt over linerne
Godbids tasker
Jeg laver godbidstasker i nappe/gedeskind/lammeskind.
Klemme på bagsiden som stikkes ned på kanten af lomme eller buksekant, så sidder tasken godt fast. Tasken kan lukkes til med velcro
Fåes i mange forskellige farver,  pris 150.-DKR