Copyright © 2009 by Winnie Andersen  ·  All Rights reserved  ·
Da vi kun er opdrættere på lille hobby basis, har vi kun sjældent et kuld hvalpe til salg. Vi har haft 4 kuld hvalpe siden vi startede i 2005.

Vi bliver spurgt hvorfor en potientiel hvalpe køber skal udsættes for et mindre forhør? Men prøv at forestille dig det arbejde der er gået forud for hvalpen, samt de penge, tid og kærlighed,  der er lagt i den. Næsten som at skulle bortadoptere et barn. Vi bliver nødt til at vide, at et evt. nyt hjem, også er et godt og kærligt samt blivende hjem for vores hvalp.
Vi kan derfor godt finde på at sige nej tak, til at sælge, til en evt. hvalpekøber.Vi har gennemført opdrætter kurset igennem DKK og tager vores opdræt seriøst. Hver kuld er planlagt, forældrene er avls godkendte og den han vi bruger til vores tæve er nøje udvalgt. Vores hvalpe bliver registreret/stambogsført i Dansk Kennel Klub.Socialicering og prægning er vigtigt.

En hvalp er som en åben bog, og de første 2-4 måneder af dens liv, vil have stor betydning for hvordan hvalpen opfatter verden.
Vi forsøger at give vores hvalpekuld, den bedste start på livet. Hvalpene vil blive præget og socialiceret, så de forhåbentligt er klar til at møde verden uden bekymringer.

De første 3 uger, er hvalpenes sanser syn/hørelse endnu ikke er udviklet og de er afhængige af at tæven fortsætter med at give mælk. Vi forsøger derfor på at holde "lukket" hus og ikke have for meget der kan forstyrre tæven i denne vigtige periode.

Efter 3 uge, hvor hvalpe kan høre og se, har vi en lyd cd til at spille hos hvalpene eng gang imellem, med mange forskellige lyde: fyrværkeri, skud, børn, trafik med mere.  Hvalpene vokser op indendørs, dvs de hører vores lyde, som støvsuger, fjernsyn, føntørre mm. Hvalpene kommer ud at køre i bil, besøger dyrlægen, vores arbejdspladser og meget andet - alt sammen i et forsøg på at socialicere hvalpen mest muligt i de første vigtige uger af hvalpens liv.

Det betyder også at når køberen får hvalpen hjem, at det er vigtigt at fortsætte socialiceringen. Hvalpen skal møde andre hunde, forskellige mennesker, børn, ældre, kørestole, cykler, støvsugere og mange andre ting, som ellers vil virke skræmmene for hunden senere. Alt dette skal selvfølgelig gøres uden at det bliver overvældene for hvalpen. Den skal have en god /positiv olevelse ud af det, så den en anden gang ved, at dette ikke er farligt.

Sundhed.
Vores hvalpe får ormekur flere gange, de bliver vaccineret og chipmærket. Forældrene er avlsgodkendte i generationer, dvs. at forældrene er hjerte scannet, udstillet og fundet typemæssige exellente.
Født den 30/06-2007

Forældre var:
Longbody's Unique (Honey)
DK CH / SU CH. Moorfields Voltaire

Hvalpene:
Gran Royal's Charlie Brown
Gran Royal's Chanél no.1
Født den 04/06-2006

Forældre var:
Longbody's Unique (Honey)
DK CH/ FIN CH. Breeze Shakespeare

Hvalpene:
Gran Royal's Bella-Donna
Gran Royal's Bailey on ice
Født den 17/10-2005

Forældre var:
Longbody's Unique (Honey)
DK CH. Robert V.H. Lamslag

Hvalpene:
Gran Royal's Prince Archie
Gran Royal's Prince Arthur
Gran Royal's Prince Astrix
Født den 22/06-2009

Forældre var:
Ricksbury Royal Harmony (Sandy)
Miletree Nijinsky's Secret

3 Hvalpe:
døde 3-4 dage gamle
Født den 27/01-2010

Forældre var:
Ricksbury Royal Harmony (Sandy)
SV CH. Hackensack Midsummer Theme

5 Hvalpe:
Gran Royals Wanna Be Loved By You
Gran Royals Gentlemen pref. Blondes
Gran Royals Girls Best Friend
Gran Royals Some Like It Hot
Gran Royals Belongs To Daddy
Klik på foto for at se yderligt om kuldet