DKCH Ricksbury Royal Harmony X INTCH Craigowl Santana

blev parret i april 2012, men der kom desværre ingen hvalpe.
Måske forsøger vi igen i 2013, men intet er fastlagt.Her under har vi sat et foto ind om vores kuld fra 2010
imellem UK Ricksbury Royal Harmony og Svensk Champion Hackensack Midsummer Theme.

Gr@nroy@l@email.dk / telefon +45 4050 1860
Vi har gennemført opdrætter kurset i DKK og selvom vi avler på hobby basis, tager vi vores opdræt seriøst.

Hver kuld er planlagt og forældrene er avls godkendte. Vores hvalpe bliver chipmærket samt registreret/stambogsført i Dansk Kennel Klub.
Her ses hvalpene 8,5 uger gamle.
Såfremt vi har fået tilsendt nye fotos fra de nye familier, sætter vi dem ind her.

Gran Royal's Chanél no. one
9 uger gammel
Da vi kun er opdrættere på lille hobby basis, har vi kun sjældent et kuld hvalpe til salg. Vi har haft 4 kuld hvalpe siden vi startede i 2005.

Vi spørger om mange ting, når en potentiel hvalekøber ringer.  Vi bliver nødt til at vide, at et evt. nyt hjem, også er et godt og kærligt samt blivende hjem for vores hvalp.
Sundhed.
Vores hvalpe får ormekur flere gange, de bliver vaccineret og chipmærket.
Forældrene er avlsgodkendte i generationer, dvs. at forældrene er hjerte scannet, udstillet og fundet typemæssige exellente.
Vores hvalpe får en måneds sygeforsikring med sig til deres nye hjem.
Socialicering og prægning er vigtigt.
De første 3 uger, er hvalpenes sanser syn/hørelse endnu ikke er udviklet og de er afhængige af at tæven fortsætter med at give mælk. Vi forsøger derfor på at holde "lukket" hus og ikke have for meget der kan forstyrre tæven i denne vigtige periode.

En hvalp er som en åben bog, og de første 2-4 måneder af dens liv, vil have stor betydning for hvordan hvalpen opfatter verden.
Vi forsøger at give vores hvalpekuld, den bedste start på livet. Hvalpene vil blive præget og socialiceret, så de forhåbentligt er klar til at møde verden uden bekymringer.

Efter 3 uge, hvor hvalpe kan høre og se, har vi en lyd cd til at spille hos hvalpene en gang imellem, med mange forskellige lyde: fyrværkeri, skud, børn, trafik mm.

Hvalpene vokser op indendørs, dvs de hører vores lyde, som støvsuger, fjernsyn, føntørre mm. Hvalpene kommer ud at køre i bil, besøger dyrlægen, vores arbejdspladser og meget andet - alt sammen i et forsøg på at socialicere hvalpen mest muligt i de første vigtige uger af hvalpens liv.

Det betyder også at når køberen får hvalpen hjem, at det er vigtigt at fortsætte socialiceringen. Hvalpen skal møde andre hunde, forskellige mennesker, børn, ældre, kørestole, cykler, støvsugere og mange andre ting, som ellers vil virke skræmmene for hunden senere.

Alt dette skal selvfølgelig gøres uden at det bliver overvældene for hvalpen. Den skal have en god /positiv oplevelse ud af det, så den en anden gang ved, at dette ikke er farligt.
Copyright © 2009 by Winnie Andersen  · phone no. 45 40501860     -  All Rights reserved  ·